Xarxes i wifis

Xarxes informàtiques i tecnologies sense fils

Xarxes informàtiques

Xarxes locals. Assessorem en la instal·lació de xarxes locals, juntament amb el teu instal·lador analitzem les necessitats i ens ocupem del grimpat, certificació i configuració de l'electrònica necessària. Comercialitzem switchos de les marques D-Link, TP-Link, Zyxel, Mikrotik... Som experts en cablejats Ethernet i el seu funcionament: VLAN's, PoE...


  • Fibra Òptica. Si la teva xarxa necessita algun tram amb fibra òptica tenim la solució. Disposem de fusionadora de fibra òptica i et proporcionem tot el material necessari per realitzar la connexió entre els diferents punts de la teva empresa que ho necessitin.


  • Routers Ethernet. Els routers Ethernet són cada cop més comuns, sobretot en connexions de Fibra o Wimax. Tenim solucions de marques com Mikrotik o TP-Link, però també solucions a mida basades en hardware estàndar i Linux.


  • Internet. Tenim el hardware per a la teva connexió a Internet. Tot tipus de solucions per a firewalls, balancejadors, filtres de continguts... Totes les solucions es basen en Linux o BSD i el hardware que el suporta s'analitza per a cada solució. 


  • VPN. La teva solució de xarxa privada virtual amb OpenVPN: multiplataforma, LAN to LAN, Road Warriors, basada en certificats.


Tecnologies sense fils

  • WiFi baixa densitat d'usuaris. En aquest cas utilitzem els productes Ubiquiti, que tenen una boníssima relació qualitat preu. Amb controlador de sofware que es pot deixar instal·lat a l'empresa, els canvis de configuració són senzills i ràpids de fer, permeten separar xarxa de convidats i integrar portal captiu.


  • WiFi alta densitat d'usuaris. En aquest cas utilitzem els productes Ruckus, que permeten una gran densitat de clients per cada punt d'accés instal·lat. Funcionen amb controlador hardware i permeten gran quantitat d'opcions de configuració i control de les connexions. Ideals per a escoles, sales de congressos i llocs on es concentrin gran quatitat d'usuaris.


  • Hotspot. Quan necessitem característiques de control que no vinguin de sèrie en Ubiquiti o Ruckus, podem introduir a la xarxa un hotspot que ens permeti arribar més enllà. Ens basem en Chillispot i qualsevol hardware estàndar que el suporti.


  • Connexions punt a punt exteriors. En molts casos tenim necessitat de connexions Ethernet entre diferents dependències properes i no sempre és possible fer la interconnexió amb coure o fibra. En aquests casos, i sempre que sigui possible la col·locació d'antenes amb visibilitat entre elles, la solució passa per la tecnologia WiFi Outdoor. Basant-nos en els products Ubiquiti tenim un gran ventall de dispositius. Us ajudarem a escollir la millor solució, prenent en consideració la distància, el cabal necessari i la topologia de les connexions.

 

logo COM-TECH