Hardware

T'aconsellem el que necessites

Recomanem hardware segons necessitats, ens expliques el teu projecte i busquem la millor solució.

 

  • Servidors Dell o HP. L'elecció d'un servidor no és feina fàcil. Quants processadors necessito? Quanta memòria? Quin espai de disc necessito i com el reparteixo entre diversos discs en RAID? Quina garantia he d'escollir en funció de la criticitat del sistema? T'ajudem a prendre aquestes decisions i t'instal·lem el servidor, les aplicacions que requereixin i configurem tot el sistema.

 

  • PCs sobretaula. Podem muntar un servidor clònic, amb els avantatges de facilitat de reparació que comporta el fet d'utilitzar hardware estàndar. En casos que es vulguin funcions especials, com pugui ser ordinador de format molt reduït o prestacions especials, us podem oferir qualsevol ordinador de les marques Dell, HP o Apple. En ambdós casos tindreu el recolzament dels nostres tècnics.


  • Portàtils. Utilitzem les marques Dell, HP, Toshiba o Apple. Us assessorem en el model que millor s'ajusta a les vostres necessitats i us donem el suport tècnic necessari.


  • Pantalles. Recomanem la marca Philips, un fabricant que en la nostra experència dóna zero problemes. En casos particulars podem buscar altres marques que s'ajustin millor als vostres requeriments.


  • POS. Totes les necessitas pel punt de venda: pantalles tàctils, calaixos de monedes, escàners de codi de barres i impressores de tiquets. Toquem les marques Posiflex, Zebra i Epson.


  • Impressores. És important saber el volum de còpies prevista abans de comprar una impressora. També la mida de fulls que volem imprimir, la connectivitat i la tecnologia d'impressió. Utilitzem impressores Kyocera, HP i Epson, buscant en cada cas el producte que millor encaixi i el menor preu per còpia.


  • Accessoris. Teclats, mouse, auriculars, altaveus, lectors DVD i Blu-ray, targes de so, de vídeo, càmeres IP, videoconferència, pendrives USB i qualsevol dispositiu digital que puguis necessitar.
 
 
 

logo COM-TECH